Restad Gård

Ole Guldahl, Restad Gård, mottagare av Blue Chain ordf. Billy Lundgren Blå Toners unika glasskulptur som tack för mångårig sponsring.

Med BLÅ TONER- vårt välgörenhetsprojekt kommer vi att:


Erbjuda publiken en musikupplevelse av högsta klass. Bjuda på artister från både svensk och utländsk artistelit.

Vara ett tillfälle för lokala musiker, artister och konstnärer att synas och höras. Skapa uppmärksamhet kring en aktuell hjälpbehövande situation och överlämna överskottet från konserten till den/de hjälporganisationer som verkar, direkt eller indirekt, för att lindra nöden för dom utsatta.

Blå Toner samarbetar bara med organisationer som verkar för humanitär hjälp, demokrati/jämställdhet och är politiskt och religiöst obundna. Mottagaren ska stå under översyn av Svensk Insamlings Kontroll, vilket innebär har att man innehar ett  90-konto. Mottagare 2022 Världen Barn.


Vänersborg sätts på kartan genom ett unikt arrangemang. Blå Toner är ett av Blue Chain registrerat varumärke! Blue Chain vårdar sitt varumärke och jobbar långsiktigt och säkert.


Blå Toner har hittills samlat in över 120 000:- som donerats till bl.a. Röda korset och Världens Barn.


Vi gör skillnad! Och det kommer vi fortsatt att göra, för när vi betraktar vår omvärld ser vi ett aldrig sinande hjälpbehov!

Sponsorer är en mycket viktig del i vårt arbete för att generera ett överskott till välgörenhet men också för att kunna bevara och utveckla Blå Toner! Vill du och ditt företag hjälpa oss att hjälpa? Vill ni vara med oss på den resan? För ALLA kan vara med, inga bidrag är för små!  


I vår ambition att ständigt utveckla Blå Toner söker vi nya infallsvinklar, så:
- har du förslag på programmet?
- vill du vara samarbetspartner?
- vill du vara sponsor?
Tveka inte att kontakta oss!
Använd formuläret på hemsidan 


 
 
 
 
 
 

Vad säger några av våra Sponsorer?

Att sponsra Blå Toner är mitt sätt att medverka till att stärka ett fantastiskt arrangemang och samtidigt bidraga till en bättre värld!


- Gunnar Ohlsson/ Onawa Fitness

Vi har aldrig tvekat om att sponsra Blå Toner. Det räcker med att titta på nyheterna för att se att det finns ett enormt hjälpbehov och att barn alltid är dom mest utsatta! Och vi har förstått är Blå Toner ett unikt arrangemang, imponerande inte minst då med tanke på att det äger rum i en småstad!


- Kristina Thyberg